Hi! Ik ben Sanne.

Wie ik ben? Een Brabantse die nét lid is geworden van de club van dertig. Met mijn in Amsterdam behaalde hbo-diploma op zak, ben ik inmiddels alweer een tijdje van 9 to 5 (om en nabij) aan het werk op het gebied van content in het zonnige zuiden. Via de affiliate marketing en fashion ben ik uiteindelijk in het onderwijs beland en daar zit ik helemaal op mijn plek! Ook nadat de klok vijf heeft geslagen kriebelt het om content te creëren. En dat is dan ook precies hoe het komt dat je deze tekst op jouw scherm ziet staan.

Hiphop en honden

Als ik niet aan het werk ben, ben ik het liefst met lover & hond (dit was een combideal), vrienden en familie en regelmatig combineer ik dat dan meteen met twee andere favoriete bezigheden: eten en drinken. Dit laatste doe ik bij voorkeur op een hiphopfeestje of festival. Toch worden mijn rapkunsten vooral in de auto benut en dat is maar goed ook, want tegenwoordig heb ik een hele dag nodig om weer op kracht te komen na zo’n feestje.

Ter compensatie van al dat eten en drinken probeer ik, vooral wanneer de bikini weer bijna aan moet, zo af en toe een flinke wandeling te maken met bovengenoemde hond (10.000 stappen in de app = #goals) of mezelf op een andere manier in beweging te krijgen.

Ik ben een echte nap queen, maar als ik mijn ogen al bankhangend open kan houden, kijk ik in de avonduurtjes ook graag een geschiedenis- of misdaaddocumentaire of bingewatch ik een serie op Netflix. Ook ben ik groot fan van reisjes plannen en van deze plannen uitvoeren uiteraard.

The little things

Deze blog is mijn persoonlijke hoekje op het grote, boze WWW. Waarover ik schrijf? Een mix van alles wat voor mij het leven kleur geeft. Ik ben geen typische travelblogger (if only…) en ook geen #fitgirl, interieurstylist, fashionista of influencer op welk gebied dan ook. Maar mooie reizen, lekker eten, een gezellig huisje en leuke OOTD’s, zijn wel the little things waar ik blij van word. Daarnaast werp ik graag mijn nuchtere blik op zelfontplooiing op allerlei vlakken, van het creëren van een ochtendroutine tot een poging tot mindfulness, én vind ik alles dat met online content te maken heeft interessant.

Om wat orde te scheppen in deze chaos van onderwerpen, heb ik al deze little things verdeeld over drie bigger things. In Hotspots & travel deel ik alles over mijn uitstapjes in binnen- en buitenland. Personal & lifestyle is waar je terecht kunt voor – je raadt het al – allerlei persoonlijke en lifestyle blogs en onder Money & mind vallen alle posts die te maken hebben met persoonlijke ontwikkeling, carrière maken en online content. Als je in bent voor een beetje van alles wat, kun je ook door het overzicht scrollen met een mix van alle posts.

PS Helemaal vergeten mijn naam te noemen bij dit voorstelrondje, maar die had je vast al wel geraden door de URL! ;)

Sanne