Guess who’s back: een kleine life update

“Waarom schrijf je niet weer eens een blogje?” zei Jesse vandaag tijdens onze wandeling met Biggie. “Geen inspiratie” mompelde ik, want een gebrek aan tijd kan ik in deze tijd, in mijn geval, niet als excuus aangrijpen. “Gewoon doen, dan kom je er vanzelf wel weer in” sprak mijn blogmentor me toe. En here we are. De insteek van dit artikel? Jullie een teken van leven én een korte life update geven.

Alive and kicking

Dus waar zal ik eens beginnen? Met dat teken van leven dan maar. Want ik kan gelukkig stellen dat ik nog altijd leef én in goede gezondheid verkeer. Net als iedereen om mij heen trouwens. Iets waar ik in deze tijd extra dankbaar voor ben.

Nog even over die mensen om mij heen… Want daar wil ik nog wel even iets leuks over delen. Ik kreeg in december in twee weken tijd twee keer heel leuk nieuws. Allebei mijn zusjes zijn namelijk in verwachting, dus ik word dit jaar dubbel tante: van een jongetje én van een meisje. Ik kan niet wachten!

Links: hoe thuiswerken zonder make-up, maar met hond en filter eruitziet, rechts: bij deze mini gender reveal bleek ik ernaast te zitten.

En een nieuwe baan

Oh ja, en dan is er ook nog die nieuwe baan. Alweer ja! In augustus ging ik namelijk aan de slag met de content van Sacha, Manfield & Sissy-Boy. Zo’n acht maanden werkte ik met veel plezier én leuke collega’s toen alweer een nieuwe uitdaging op mijn pad kwam. Dit keer in de communicatie in het onderwijs.

Mijn nieuwe kantoor zit in een oud kloosterpand op een kwartiertje fietsen van mijn huis. In dit gebouw zit ook een hotel en verschillende restaurants die worden gerund door studenten. Heel wat anders dan tussen de schoenen zitten, maar óók een ontzettend leuke werkomgeving.

Bij deze nieuwe baan ga ik bovendien een dagje minder werken. Hoe ik die extra tijd ga invullen? Houd je vast… Ik, de minst sportieve persoon ter wereld, overweeg om me toch weer eens in te schrijven bij een sportschool. Maar goed, dan moeten die wel weer eventjes opengaan natuurlijk. Daarnaast wil ik ook het bloggen weer vaker oppakken én natuurlijk de tante uithangen.

Tot zo ver dit teken van leven. Hoe gaat het met jullie? Hopelijk verkeren jullie & de mensen om jullie heen in goede gezondheid.

36 Reacties

 1. 3 april 2020 /

  Fijn om weer wat van je te horen! En leuk, ik werk ook in de communicatie in het onderwijs (wel in de brede zin van het woord), en ben ook van 5 naar 4 dagen gegaan. Echt heel fijn, wil nooit meer terug! Al heb ik daardoor niet per se meer tijd gekregen voor blog haha..

  En super leuk nieuws van je zusjes! Bijzonder dat ze allebei in verwachting zijn :D
  Lees ook Cadeautjes per post: om elkaar een hart onder de riem te steken van MarlousMy Profile

  • Sanne
   Auteur
   1 april 2020 /

   Haha, wat leuk om te horen! Was er stiekem vanuit gegaan dat niemand mijn afwezigheid door zou hebben, maar dus toch wel. Ik ga jouw blog ook eens bekijken, leuk! :)

  • Sanne
   Auteur
   1 april 2020 /

   Ah echt heel leuk om te horen Rosanne! Ga mijn best doen om dit keer gewoon rond te blijven hangen haha, aan het tijdgebrek kan het nu niet liggen. Ook leuk om op deze manier met mensen in contact te blijven. Thanks!

 2. 30 maart 2020 /

  Dit is de eerste keer dat ik op je blogje terecht kom en wat een leuke schrijfstijl heb jij! Ik hoop dat je wat meer schrijft, want het is leuk om te lezen!
  Lees ook Mijn week in 5 woorden #1 van TamaraMy Profile

  • Sanne
   Auteur
   1 april 2020 /

   Dankje Tamara! Dat is zeker wel het plan. Zeker in deze tijd leuk om zo’n hobby erbij te hebben vind ik.

 3. 28 maart 2020 /

  Joehoe! Proficiat met dat tante-zijn en even vermelden dat jij perfecte wenkbrauwen hebt, wauw!!!

   • Sanne
    Auteur
    30 maart 2020 /

    Hahaha, en Biggie is blij dat jij hier ook nog steeds rondhangt! Dankje :) En… Ik speel vals hoor. Ik heb namelijk in januari mijn wenkbrauwen laten doen met (semi) permanente make-up en ik vind het GE-WEL-DIG. Niks drastisch, want heb mijn eigen vorm laten invullen, maar ik vind het zo’n verschil maken. Zo zie je er ook “zonder” make-up nog best fatsoenlijk uit.

 4. 28 maart 2020 /

  Wauw 2x tanten worden in één jaar, wat een bijzonder vooruitzicht, gefeliciteerd! Ben ook heel benieuwd naar je nieuwe baan, een extra vrije dag lijkt me ook heerlijk :)

  • Sanne
   Auteur
   30 maart 2020 /

   Inderdaad, haha! Ze zijn ook precies in de zomervakantie uitgerekend als ik vrij heb, dus dat is heel erg fijn. Zo’n extra vrije dag is zoveel waard! Echt een luxe.

 5. 28 maart 2020 /

  Jeeej, welkom terug, Sanne! Superleuk dat je dit jaar twee keer tante wordt. En je nieuwe baan klinkt heel tof. Hopelijk blijft de inspiratie voor het bloggen nu weer komen, want ik miste je wel, haha.
  Lees ook Vegetarische/veganistische Turkse pizza van MarloesMy Profile

  • Sanne
   Auteur
   30 maart 2020 /

   Yay, thanks! Ik dénk het wel. Alleen al die ene dag in de week vrij zorgt ervoor dat ik wat meer tijd heb om dit soort dingen voor mezelf op te pakken natuurlijk. Heerlijk. :)

 6. 27 maart 2020 /

  Jeeej leuk om terug iets te lezen en fijn te lezen dat alles goed met je gaat. Proficiat met je dubbele tante status én je nieuwe job!
  Met mij gaat ook alles goed. Ook een baby op komst hier en ik voel me best chill zo in corona quarantaine :)
  Lees ook 100 Dingen die mij blij maken #4 van IreneMy Profile

  • Sanne
   Auteur
   30 maart 2020 /

   Wat fijn dat je het toch als chill ervaart! Kan me ook zo goed voorstellen dat het echt een domper op de kraamtijd kan zijn. In ieder geval wat tijd om tot rust te komen en alles in huis voor te bereiden op de komst van de kleine. Nogmaals gefeliciteerd, zo leuk voor jullie! <3

  • Sanne
   Auteur
   30 maart 2020 /

   Inderdaad! Fijn om zoiets positiefs te hebben in deze gekke tijd. Dankje. :)

 7. 27 maart 2020 /

  Heeee een schrijfsel van one of my fave bloggers; leuk! Hier word ik blij van. En wat een leuk nieuws ook: én een nieuwe leuke baan (op een droomlocatie volgens mij – super leuk!) en ook nog eens tante worden met een jongen en een meisje. Gefeliciteerd! Ik hoop dat verder goed met jullie gaat; dat jullie lekker in jullie fijne huis zitten samen en dat de corona-angsten jullie een klein beetje gespaard blijven. Waar mogelijk natuurlijk, want ik denk dat niemand zich nu helemaal zichzelf voelt en echt elke negatieve emotie of angst of wat dan ook mag er natuurlijk helemaal zijn <3 Maar hoop dat het met jullie in ieder geval oké gaat! Veel liefs en ik kijk weer uit naar meer schrijfsels zodra je hoofd er weer naar staat!

  • Sanne
   Auteur
   30 maart 2020 /

   Ahhhh wat leuk om te horen. Dáár word ik nou blij van. Het gaat met ons goed, maar wel best een zware periode voor Jesse qua werk. We kijken positief naar de toekomst en weten dat alles ook beter gaat worden, dat is een fijn idee. Het huisje staat er eigenlijk nog precies zo bij als op dag één, want ook die verbouwing is even uitgesteld, en nu vanwege the C word al helemaal, maar daar kunnen we prima mee leven. We zitten hier super fijn en de rest dat komt allemaal wel. Blij dat we gezond zijn en dat alles goed met ons gaat! Ik hoop dat het met jou ook helemaal goed gaat en dat je je door deze periode (die best eenzaam kan zijn) heenslaat. You got this! <3

 8. 27 maart 2020 /

  Wauw wat goed dat je gaat sporten en gefeliciteerd met je nieuwe baan, klinkt heel tof die locatie.. wauw! Misschien kan je daar eens foto’s van maken en die delen? Als dat mogelijk is.. en je moet wel meer plaatsen hoor, ik miste je artikelen enorm! Mijn man en ik gaan morgen de moestuin bakken in elkaar zetten, daar heb ik enorm veel zin in!
  Lees ook Daysy review van Rachel KromdijkMy Profile

  • Sanne
   Auteur
   30 maart 2020 /

   Eerst zien en dan geloven hoor, maar de intentie is er in ieder geval en dat is de eerste stap! Dat kan ik misschien wel eens doen, als het weer eens open gaat allemaal natuurlijk. Ga ik zeker doen, ik miste het zelf ook stiekem hoor, maar soms is het toch best lastig om iets weer op te pakken. Ben heel benieuwd naar jullie moestuinproject. Daar lees ik graag meer over!

 9. 27 maart 2020 /

  Nou, je had genoeg nieuwtjes in elk geval! Gefeliciteerd met je nieuwe baan (klinkt heel tof!) en je neefje en nichtje die op komst zijn. Tante zijn is zo leuk! Wordt het je eerste keer?

  Ik moet gisteren trouwens nog aan je denken, dat ik hier al veeeel te lang niks meer had gelezen. Gelukkig heb je Jesse om je te pushen, haha. Welkom terug (ja, ik ga er maar voor het gemak vanuit dat je here to stay bent) :)
  Lees ook 16x bakken zonder bloem: lekkere baksels zonder meel van AudreyMy Profile

  • Sanne
   Auteur
   30 maart 2020 /

   Haha, inderdaad. Wat dat betreft was het helemaal niet lastig om dat eerste artikeltje weer uit de vingers te laten rollen. Dit is inderdaad mijn eerste keer tante (ook aan de kant van mijn vriend nog geen kids), dus dat is super bijzonder. Lijkt me ook heel erg leuk! En wat toevallig (én heel erg leuk!) dat je aan me moest denken. En ik ben inderdaad here to stay! Vandaag maar eens “aan de bak” met het bloggen. :)

 10. 27 maart 2020 /

  Leuk, dan hebben we ons net op dezelfde dag bedacht om weer te gaan bloggen! :-) En heb ik nu jouw blog gevonden, erg mooi! Ik ga je zeker volgen.

  Super tof dat je een nieuwe baan hebt. Je voorgaande baan klonk ook zeker niet verkeerd. Veel succes in ieder geval, met je baan én het sporten ;-)
  Lees ook Tien jaar van RianneMy Profile

  • Sanne
   Auteur
   30 maart 2020 /

   Haha, wat leuk! Ik ga jouw blog ook eens bekijken. Nee inderdaad, allebei heel erg leuk, dus wat dat betreft heb ik het zeker getroffen. Dat sporten moeten eerst maar eens zien en dan geloven. ;)

 11. 27 maart 2020 /

  Hi Sanne! Welcome back! En gefeliciteerd met je nieuwe baan én het 2 keer tante worden maar liefst. Wat leuk dat ze samen 🤰 zijn zeg! Alles goed hier, al mis ik het wel om naar het revalidatiecentrum te gaan en mensen te zien. En m’n kopje koffie ergens te drinken. Maar we houden hoop! Dikke liefs van mij!

  • Sanne
   Auteur
   27 maart 2020 /

   Hi Amina, zo leuk om jou ook weer hier te zien! Dankje! Zo is 2020 ondanks alle ellende voor mij toch nog een mooi jaar. Snap ik! Het onder de mensen zijn is wat ik ook het meeste aan dit alles mis. Het scheelt dat ik nog een rondje met de hond kan lopen en daarbij onderweg heel wat mensen kan begroeten, op afstand natuurlijk. We houden inderdaad hoop. Liefs!

   • 1 april 2020 /

    Een hond hebben heeft alleen maar pluspunten in mijn ogen! Mijn sociale contacten buiten en m’n conditie ☺️ waren allebei beter, hahaha!

 12. 27 maart 2020 /

  Je nieuwe werkomgeving klinkt zo leuk! Heel erg dynamisch (en verleidelijk / duur, haha). Fijn dat je het bloggen weer gaat oppakken, want eerlijk gezegd miste ik je schrijfsels wel. Goed gedaan van je vriend, geef hem m’n complimenten! 😉
  Lees ook Vijf natuurlijke tips bij hooikoorts van Jessica J.My Profile

  • Sanne
   Auteur
   27 maart 2020 /

   Zo leuk om die bekende gezichten hieronder weer te zien! Inderdaad een super dynamische werkomgeving. Jammer genoeg nu even niet natuurlijk, nu de school gesloten is en ik vanuit huis werk. Haha, zo leuk om te horen! Ik geef de complimenten aan ‘m door. :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.