Deze bikini’s & badpakken staan op mijn wishlist

Ik had nooit gedacht dat bikini’s en badpakken weerstaan zo’n uitdaging zou worden, maar juist deze stukjes stof hebben er bijna voor gezorgd dat ik mijn no-buy year niet heb gehaald. Bijna. Want gelukkig wist ik mezelf net op tijd een corrigerende tik te geven. Waarom het zo’n uitdaging was? Voor mij hoort nieuwe badmode echt bij het nieuwe modeseizoen. Niks leuker dan in een nieuw polyamide pakje in het zwembad plonzen! Ondanks dat ik dat dit jaar dus níet ga doen, heb ik genoeg leuke items voorbij zien komen. Ik deel een aantal van mijn favorieten in dit artikel.

Eerst nog even over die bijna faal. Instagram made me do it! Ik zag op mijn feed een leuk badpak van Primark voorbij komen en voor ik het wist had ik ‘m in mijn handen in de stad. Gedachten als “hij is echt niet duur!” en “één badpak kan toch geen kwaad?” spookten eventjes door mijn hoofd, maar gelukkig wist ik mezelf snel te herpakken. Ik heb ‘m dus mooi laten hangen. Iets wat ik vorig jaar nooit had gedaan, want voordat ik van start ging met mijn no-buy challenge scoorde ik voor ik op vakantie ging steevast een nieuwe bikini.

Zondag ga ik op vakantie naar Zakynthos, maar dit keer heb ik het shopritueel overgeslagen. Dat wil niet zeggen dat er geen bikini’s en badpakken op mijn wishlist staan. Dit zijn mijn badmode favorieten!

Deze bikini's & badpakken staan op mijn wishlist | www.sannetimmermans.nl
Homeboy | H&M | Boohoo
New Look | Jette

1. In de plooi

Ik zag ze vorig jaar al voorbij komen en ook dit jaar mag je er volgens mij nog mee op het strand verschijnen: gesmokte bikini’s. Ik vind deze bikini van Homeboy in ieder geval helemaal leuk! Daarnaast vind ik een bandeautop onmisbaar in mijn koffer, want elke dag een ander model bikini kan vreemde tanline-situaties opleveren.

2. Veerkampproof

Als het gaat om luipaardprint moet ik mezelf af en toe echt even een halt toeroepen. Ik kan er namelijk geen genoeg van krijgen. Dit H&M bikinietje is helemaal Veerkampproof én heeft een tof hoog broekje. Mijn vriend vind het drie keer niks, zo’n broekje, maar ik heb ze zelf wel hoog zitten (figuurlijk dan).

3. Zwartwitjes

Ook een bikini met zwart-witprintje kan ik wel waarderen. Dit gestippelde exemplaar van Boohoo had ik daarom ongetwijfeld in huis gehaald als in niet in die no-buy zat. Ik vind het ook leuk dat je bij deze bikini zelf je perfecte setje kunt mixen & matchen. Zelf heb ik gekozen voor een triangeltop met een hoog uitgesneden broekje.

4. Kuis pakje

Ik ben helemaal fan van ruches en ook in badkleding vind ik het erg leuk staan. Zelf heb ik al een zwarte bikini met ruches in mijn bezit en dit Jette badpak dat ik vond bij LASCANA is daar eigenlijk het kuisere zusje van. Dat wil niet zeggen dat ‘ie saai is overigens, want ik vind zo’n badpak juist heel leuk staan.

5. Goed geriemd

Dit New Look badpak zag ik voor het eerst voorbij komen op Instagram bij Laura Byrnes. Zij heeft dit exemplaar in het wit én in luipaardprint, maar je hebt ‘m ook in het zwart, rood en zelfs met polkadots. In love! Extra fijn vind ik het dat het badpak een vulling heeft. Ik ben persoonlijk niet zo’n free the nipple aanhanger namelijk.

En dat zijn de vijf bikini’s en badpakken die ik het liefst nu meteen zou bestellen. Koop jij ook het liefst voor je vakantie nieuwe badkleding?

18 Reacties

  • Sanne
   Auteur
   29 juni 2019 /

   Oeh leuk! Benieuwd voor wat voor iets je gaat

 1. 29 mei 2019 /

  oh wauw, ja helemaal mijn ding! Dat witte badpak is ook echt een plaatje.
  Vandaag ga ik heerlijk klussen in mijn huis, en dat gaat nog wel zo de komende weken haha dus voorlopig heb ik niet snel een bikini aan.
  Lees ook Wij hebben een huis gekocht! van RachelMy Profile

 2. 28 mei 2019 /

  Wauw! Wat heb je dat tof gemaakt. Nice! Eerlijk gezegd draag ik bijna nooit een bikini of badpak. Lees geen geduld om in de zon te liggen en geen relax vakantie type.. Haha!

  • Sanne
   Auteur
   28 mei 2019 /

   Haha gelukkig staat er nog wel een zomerse vakantie gepland! En je bent natuurlijk altijd welkom om t komen zonnen aan de playa del Pius :)

 3. 21 mei 2019 /

  Ik vind om te zwemmen een badpak dan weer fijner, maar voor het luchtige gevoel is een bikini fijner. Ik houd van bikini’s met bloemetjes!

  • Sanne
   Auteur
   21 mei 2019 /

   Zeker waar! Vind een bikini ook fijner opdrogen. Bloemetjesbikini’s blijf ik ook leuk vinden! Lekker zomers.

  • Sanne
   Auteur
   20 mei 2019 /

   Ah dankje! Helaas laat het zonnetje zich nog niet zien, maar hopelijk komt dat nog wel goed. Verder is het voor zover ik er nu al iets van heb gezien een heel mooi eiland :)

 4. 17 mei 2019 /

  “Maar ik heb ze zelf wel hoog zitten (figuurlijk dan).” Hahaha, ik vind dit echt geweldig. De bikini ook, trouwens. Ik voel me ook heel fijn in dat soort broekjes, don’t know why! Het doet echt iets voor mijn figuur, denk ik? Als een bikini al iets voor je figuur kan doen, want eigenlijk is alles praktisch te zien natuurlijk. Brrr, krijg er bij het idee alleen al weer de kriebels van. Maar, je hebt een mooie wishlist zo. Ik weet zeker dat je er fantastisch uit zal zien deze zomer! Liefs!

  • Sanne
   Auteur
   20 mei 2019 /

   Hahaha, leuk dat je het grappie waardeert! Ik vind het zelf ook helemaal fantastisch. Moet ook zeggen dat ik me niks aantrek van de smaak van mijn vriend hoor. Of althans, natuurlijk leuk als hij iets ook leuk vindt, maar als ik het zelf leuk vind, dan zou ik het (buiten die hele no-buy om) gewoon kopen. Ik vind de broekjes ook altijd heel flatterend. Volgens mij kan iedereen het ook goed hebben, zo’n broekje. Thanks girlll, liefs!

 5. 17 mei 2019 /

  Knap van je dat je ‘m toch niet gekocht hebt! Geeft vast een heel goed gevoel :) Ik koop bijna nooit nieuwe bikini’s, omdat ik niet vaak zwem. Op vakantie eind april zag ik wel dat ik nodig een nieuwe bikini nodig heb, want die ik meehad was erg versleten. Bij de Hunkemöller heb ik een heel leuke gezien, maar ik wacht denk ik tot ik zeker weet weer een bikini nodig te hebben.

  Liefs,
  Marloes
  Lees ook OOTD | Bloemetjes op Sardinië van Mevrouw MarloesMy Profile

  • Sanne
   Auteur
   20 mei 2019 /

   Haha, dat wel! Maar het was een close call. Voor hetzelfde geld had ik nu in mijn nieuwe badpakje in het zwembad gezeten ;). Als je bikini versleten is, vind ik het in ieder geval een goede reden om een nieuwe aan te schaffen. Wel een goede aanpak overigens. Vaak koop je er al eentje terwijl je de komende maanden er niet eens eentje nodig gaat hebben haha.

 6. 17 mei 2019 /

  Haha, ik ben ook niet zo’n free the nipple aanhanger. Wat vulling vind ik dus ook aangenaam in zwemkleding. Dan voel ik me wat meer op mijn gemak. Qua kleur grijp ik vrijwel altijd naar zwart-wit. Vind ik leuk!

  • Sanne
   Auteur
   17 mei 2019 /

   Haha ik herken het! En al helemaal op een familievakantie, no thanks ;). Ik vind zwart-wit ook altijd zo leuk, ben sowieso niet zo kleurig met mijn kleding. Alhoewel ik een bikini met een kleurtje dan weer wel heel leuk kan vinden!

 7. 17 mei 2019 /

  Ik denk dat ik me voor deze zomer maar eens een mooi, degelijk badpak aanschaf. Dat verdoezelt die buik toch een beetje, haha. Een bikinibroekje met een hoge taille lijkt me daar ook uitermate geschikt voor. En uhm, ik hou ook echt van luipaardprint!
  Lees ook Duurzaam scheren met een safety razor van Jessica J.My Profile

  • Sanne
   Auteur
   17 mei 2019 /

   Haha ja, niks mis mee toch. Vind ze ook gewoon heel leuk dus win-win! Zo’n hoog broekje geeft inderdaad ook hetzelfde effect. Nog een leuke tussenoptie ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.