Terugblikblog #8: augustus 2019

Kunnen we geloven dat augustus alweer voorbij is!? Ik eigenlijk niet. Of ik wil het misschien gewoon liever niet geloven, want van mij mag het nog wel even zomer blijven. Toch zijn er mooie dingen waar ik naar uitkijk de komende maanden. Maar eerst blikken we nog terug op augustus!

★ Augustus begon goed. Ik trapte de nieuwe maand af met een dagje Solar. Dit festival was de dag nadat we terugkwamen van onze roadtrip door Normandië, dus een perfecte afsluiting van de vakantie. Jesse en ik sliepen, net als vorig jaar, één nachtje in een pop-uptentje op de camping naast het festivalterrein. Knus! Dit was trouwens het eerste en waarschijnlijk laatste festival van deze zomer en daardoor voel ik me stiekem best een beetje een oma.

★ Die maandag mocht ik dan aan de slag bij mijn nieuwe baan! Zoals jullie misschien wel weten werk ik nu aan content voor Sissy-Boy, Sacha & Manfield. Zo’n eerste maand is natuurlijk altijd eventjes wennen, maar ondanks dat die eerste dagen best vermoeiend waren, merk ik dat ik energie krijg van het “iets nieuws doen”. Heel fijn!

Terugblikblog #8: augustus 2019 | www.sannetimmermans.nl
Ik met Jesse en bier, heerlijk
Terugblikblog #8: augustus 2019 | www.sannetimmermans.nl
Nieuwe baan, nieuwe kopjes koffie

★ In augustus stonden er heel wat familieactiviteiten op de kalender: zo vierden we de verjaardag van mijn zusje met een etentje en feest en de 80e verjaardag van mijn oma met een potje boerengolf met de complete familie. Daarnaast organiseerde ik samen met mijn zusjes een pizza-avondje inclusief gehuurde pizzaoven om onze ouders te bedanken voor de vakantie naar Zakynthos. Ook leuk: de spontane barbecue met ouders & schoonouders om wat te vieren.

★ Want er was absoluut wat te vieren in augustus. We kochten namelijk totaal onverwachts een nieuw huis! Hiervoor hebben we onze aankoopmakelaar (mijn moeder die Funda nét iets te leuk vindt) te danken. Eind oktober is de sleuteloverdracht al, dus voor die tijd is er nog een hoop te regelen. Eigenlijk ben ik zo excited over dit alles dat ik er binnenkort misschien beter een compleet artikel aan kan wijden.

Terugblikblog #8: augustus 2019 | www.sannetimmermans.nl
Bij boerengolf blijkt mijn talent toch niet te liggen, helaas

★ Dan was er nog een feestelijkheid deze maand, namelijk onze Tinder anniversary. Inmiddels vond dé swipe dus al twee jaar geleden plaats. Mijlpaaltje, want dit is toch mooi een nieuw PR dat ik heb gevestigd.

★ Tot slot wil ik toch nog eventjes stilstaan bij de uit twee leden bestaande wandelclub die ik een tijdje geleden oprichtte met Simone. Nog altijd enthousiast dat we die (bijna) wekelijkse wandeling volhouden, en Biggie is er ook heel enthousiast over. Ook ging ik met Jesse en Biggie naar de heide die mooi paars in bloei staat én ben ik enthousiast over het feit dat ik vanaf mijn nieuwe huis in twee minuten aan het kanaal sta. Fijn voor de hondenwandelingen!

Terugblikblog #8: augustus 2019 | www.sannetimmermans.nl
Ik weet niet wie er enthousiaster was over deze wandeling, Biggie of ik

Dat was mijn augustus in een notendop! Wat was jouw favoriete moment van de vorige maand?

38 Reacties

 1. 9 september 2019 /

  Wat tof dat jullie een huis gekocht hebben! Gefeliciteerd! En heel leuk dat je aan de slag gaat voor Manfield, Sacha en Sissy-boy. Weet je toevallig ook wanneer de webshop van Sissy-boy weer terug komt? Die mis ik. ;)

  • Sanne
   Auteur
   10 september 2019 /

   Dankje! Ja, vind het heel leuk om voor zulke leuke merken (mijn bescheiden mening) aan het werk te gaan. Aan de webshop van Sissy-Boy wordt nu heel hard gewerkt, de webshop wordt compleet vernieuwd namelijk. Duurt alleen nog wel eventjes voordat je online weer kunt shoppen, omdat er van alles geregeld moet worden voordat het zo ver is. Nog eventjes geduld dus! 😬

 2. 8 september 2019 /

  Proficiat met jullie nieuwe huis, zo zie je maar wat er in een maand opeens allemaal kan gebeuren! Kleine genietmomentjes, maar ook grote stappen! Ik ben benieuwd om er meer over te lezen. :)
  Lees ook Mijn werkdag in bullet points van LaurineMy Profile

  • Sanne
   Auteur
   10 september 2019 /

   Dankje Laurine. Inderdaad! Het kan opeens hard gaan allemaal.

  • Sanne
   Auteur
   8 september 2019 /

   Dankje Judith! De sneak peek komt snel!

 3. 3 september 2019 /

  Gefeliciteerd met jullie nieuwe huis en wat een heerlijk overzicht zeg, ik ben benieuwd wat je allemaal moet doen op je nieuwe job. Kan je hier ook een keer over schrijven? nog een fijne week verder :)
  Lees ook Onze Bruidstaart van RachelMy Profile

  • Sanne
   Auteur
   8 september 2019 /

   Dankje Rachel! Wat een goed idee, daar wil ik best nog een keertje over schrijven, dat zal ik doen als ik er al wat langer zit. Jij ook een hele fijne week!

 4. 2 september 2019 /

  Gefeliciteerd met jullie Tinder anniversary! Toch hét bewijs dat Tinder écht kan werken. En hoe tof dat jullie een huis hebben gekocht. Wat een leuk nieuwtje! Ik ben heel benieuwd naar je update daarover. Aangezien ik zelf een paar maanden geleden een huis heb gekocht, word ik ook nog altijd enthousiast van alles wat met Funda, huizen en woonshoppen te maken heeft ;)
  Fijn dat je nieuwe baan ook goed bevalt. Het is toch altijd even spannend, zo’n nieuwe werkplek (en nieuwe koffie of thee), dus fijn dat je er vooral nieuwe energie van krijgt.
  Lees ook Wat zou er gebeuren als je je telefoon eens NIET checkt? van RomyMy Profile

  • Sanne
   Auteur
   8 september 2019 /

   Dankje Romy! Inderdaad… Ik geloof er absoluut in dat Tinder écht kan werken. Al is het soms misschien even zoeken (swipen). De update volgt snel! Ik ben ook groot Funda fan, maar had de afgelopen tijd juist bewust niet gekeken, omdat ik niet enthousiast wilde worden over een huis wat het toch niet ging worden. Gelukkig heeft mijn moeder dat wel gedaan, want anders hadden we dit pareltje misgelopen! En inderdaad, zo’n baan is altijd een gokje en maar even afwachten. Gelukkig is dat goed uitgepakt!

 5. 2 september 2019 /

  Supertof, zo’n spontaan nieuw huis! Die foto op de heide is echt prachtig. Ik moet ook echt eens gaan wandelen op de heide. Hopelijk heeft mijn hond zin in een fotoshoot. Enne, ook nog gefeliciteerd met jullie Tinder anniversary!
  Lees ook Recept: bosvruchten-kwarktaart met laagjes van AudreyMy Profile

  • Sanne
   Auteur
   8 september 2019 /

   Haha, inderdaad! Zo onverwachts maar des te leuker eigenlijk. Hahaha, ben benieuwd of je hond zin had in een fotoshoot.

 6. 2 september 2019 /

  Ik was ook gaan wandelen bij de hei in bloei, supermooi! Maar wat een groot nieuws zeg, een nieuw huis! Gefeliciteerd, ik wil meer weten :D En ook gefeliciteerd met jullie Tinder-anniversary :) <3
  Lees ook Meer offline van LouiseMy Profile

  • Sanne
   Auteur
   8 september 2019 /

   Mooi hè! Jammer dat het maar zo kort in bloei staat. En inderdaad… Ik vind het zelf ook enorm groot nieuws. Alle ins & outs volgen snel :)

  • Sanne
   Auteur
   8 september 2019 /

   Dankje Evelyne! Die post volgt snel. :)

 7. 2 september 2019 /

  Proficiat met dat nieuwe huis, hoe spannend is dat! Ik kijk al uit naar een blogpost daarover. Heerlijk dat je zo’n momenten kan delen met je familie. En wat leuk om te lezen ook dat jullie elkaar leerden kennen op Tinder en dat jullie dé swipe konden vieren.
  Lees ook Kleine en grote dromen van KellyMy Profile

  • Sanne
   Auteur
   8 september 2019 /

   Inderdaad super spannend! Vooral leuk dat we dit huis nu samen kopen. En inderdaad… Tinder kán dus zeker zijn vruchten afwerpen ;)

  • Sanne
   Auteur
   8 september 2019 /

   Dankje! Inderdaad… Alhoewel ik bijna niet weet waar te beginnen, haha.

 8. 2 september 2019 /

  Wat een heerlijk overzicht weer. En fijn dat je nieuwe werk je zo goed bevalt! En wat heerlijk dat je straks dicht bij een kanaal woont, dat heb ik zelf ook en ik vind het echt heerlijk.
  Lees ook Plannen met je bullet journal van Ilona WielingaMy Profile

  • Sanne
   Auteur
   8 september 2019 /

   Heel fijn! Blijft toch altijd een gokje, zo’n nieuwe baan natuurlijk. Ben vandaag al even gaan proef wandelen langs het kanaal en dat bevalt goed.

  • Sanne
   Auteur
   2 september 2019 /

   Dankje Anna! Ga ik zeker doen, nog eventjes nadenken over de insteek, maar er komt nog genoeg daarover online :)

  • Sanne
   Auteur
   1 september 2019 /

   Dankje Marjoleine! Je ziet ze vanzelf op je beeldscherm verschijnen haha ;)

  • Sanne
   Auteur
   1 september 2019 /

   Ja, heel spannend! Bedankt :) Ik ga er een aparte post aan besteden heb ik al bedacht, want ik kan er te veel over kwijt denk ik zo.

 9. 1 september 2019 /

  Gefeliciteerd met jullie nieuwe huis! In oktober alde sleutel, dat duurt niet al te lang meer. Handig zo’n moeder die van Funda houdt.

  • Sanne
   Auteur
   1 september 2019 /

   Nee, dat lijkt nog “ver weg”, maar dat is voor je het weet al zover. Zeker met alle dingen die we voor die tijd nog moeten / willen regelen. Inderdaad! Die mogen we nog wel even goed bedanken.

  • Sanne
   Auteur
   1 september 2019 /

   Ja, we zijn er echt super blij mee! Ben heel benieuwd hoe dat inrichten gaat, want het huis waar we nu wonen heb ik helemaal ingericht. Maar daar gaan we vast samen uitkomen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.